Retourneren artikelen via Post/Vervoersdienst:
Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan dient u het binnen 14 dagen na leverdatum aan onderstaand retouradres te zenden. Het bijgevoegde retourformulier dient u ingevuld bij de retourzending toe te voegen en duidelijk aan te geven welk artikel u waarom wilt retourneren. Kosten en risico van deze retourzending zijn voor rekening van de koper (zie www.postnl.nl voor de exacte verzendtarieven). Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het bedrag op uw rekening retour gestort. Er wordt alleen overgegaan tot retourstorting als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben.

RETOURADRES:
NOX
Choorstraat 13A
2611 JD Delft

Retourneren in de winkel:
U kunt artikelen die via de webshop zijn aangekocht ook retourneren in onze winkel, na controle aan de kassa van de retourzending wordt het bedrag niet direct aan u terugbetaald maar teruggestort op uw rekening. Het artikel mag wel direct geruild worden voor een andere maat.
Wij kunnen alleen retourgestuurde goederen accepteren als u de bon van de webaankoop kunt overleggen.

Franco- en rembourszendingen worden op geen enkele voorwaarde door ons geaccepteerd. Ook uitverkoopartikelen kunnen geretourneerd worden conform bovenstaande.